Online Coaching training is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal training. De meeste klanten kiezen dit product. Wanneer je besluit om voor Online Coaching te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer.

Hierna volgt snel een contactmoment om het formulier mondeling door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Je ontvangt wekelijks de voor jouw aangepaste training- en voedingsschema’s op basis van je voortgang en deadlines. Deze schema’s worden specifiek voor elke klant, dus ook voor jou, van A tot Z op maat gemaakt. Net als bij het reguliere personal trainigs programma houden we rekening met je uitgangspositie en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld je gewicht, trainingen, progressie en opmerkingen wat de afgelopen week wel en niet is gelukt. Het woord “online” geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit zal veelal per e-mail zijn.

Online Coaching pakketten zijn te verkrijgen voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Ik concentreer mij op jou, je behoeften je doelen en je doelstellingen. Omdat ik er zorg voor wil dragen dat iedereen de aandacht krijgt die nodig is zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Online coaching Prijs
1 maand € 75,00
3 maanden € 200,00
6 maanden € 390,00
12 maanden € 750,00
Optioneel: Personal Training sessie 1 op 1 met 27% korting voor cliënten, dus voor €55,- i.p.v. €75,-