Dit zijn 1 op 1 sessies die plaats vinden bij Azzurro Wellness in Noordwijk*. Hier gaan we samenwerken aan jouw doelen. Afvallen, “shapen” of sterker worden dat zijn de doelen waar ik je mee kan helpen. Natuurlijk draait het bij deze 1 op 1 sessies ook om techniek. Waar moet je bijvoorbeeld op letten om niet alleen op de korte maar juist op de lange termijn blessures te voorkomen.

Daarnaast wordt alles op jou afgestemd zodat we kunnen we gaan voor een maximaal resultaat. Niet een “one size fits all” maar een trainingsschema specifiek voor jou, gemaakt op basis van een uitgebreide intake. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jou.

Om dit goed te doen is natuurlijk ook een goed voedingsschema nodig. Dit is natuurlijk inbegrepen. Ik maak een schema wat de doelen die jij wilt halen ondersteunt. Elke sessie kijken we waar je staat en wat er eventueel moet worden aangepast.
Je training wordt afgestemd op je uitgangspositie en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

*In overleg zijn andere locaties mogelijk

Personal training 1 op 1 Tijd Prijs
Intake + sessie + trainingsschema + voedingsrichtinglijn 60 min. € 75,00
Intake + sessie + trainingsschema + voedingsrichtinglijn 10 rittenkaart € 725,00