Voeding en Lifestyle is voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om bijvoorbeeld een paar kilo af te vallen maar bovenal die kilo’s er ook af te houden. Afvallen met begeleiding, dat werkt in de praktijk beter dan in je eentje aan de slag gaan. Er wordt tegenwoordig veel reclame gemaakt voor verschillende methodes om af te vallen, deze zijn op lange termijn niet allemaal gezond voor het lichaam. Samen vinden wij een manier waarbij je een gezonde lifestyle aanleert. Hierdoor kan je goed de balans vinden in gezond en ongezond eten, waardoor je bovenal niet meer op dieet hoeft. We gaan niet alleen kijken naar je voedingspatroon maar ook naar alles er omheen. Door de ondersteuning willen we bereiken dat jij weer goed in je vel zit en zelfstandig verder kunt met een gezond voedingspatroon.

Stop met diëten en wordt de gezondste versie van jezelf.

Voor het eerste intakegesprek stuur ik je een formulier wat je in kunt vullen. Dit formulier stuur je me retour voor het intakegesprek.

Tijdens de intake nemen we het formulier door en gaan we een aantal dingen meten. Aan het einde van het intakegesprek hebben we samen een voor jouw haalbaar doel opgesteld en gaan we aan de slag.

Na de intake hebben we regelmatig contact momenten waarin we de voortgang, moeilijkheden, opties en vragen bespreken en doen we nog een aantal metingen. Aan de hand van de resultaten gaan we de schema’s beter bijstellen. We kijken niet alleen naar jouw gewicht maar ook alle factoren er omheen die dit kunnen beïnvloeden. Uiteindelijk wil je een blijvend resultaat waarbij jij je lekker voelt.

Voeding en lifestyle Tijd Prijs
8 afspraken + begeleiding + intake 9 x 30 min. € 200,00
Bij verlenging 10% korting