Wie ben ik?

Meer dan 15 jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan om zelf Bodypump en RPM-instructeur te worden. Hier werd het eerste zaadje in mijn zoektocht naar meer kennis voor wat betreft trainen en voeding geplant.
Veel gezocht naar wat werkt en wat niet en uiteindelijk terecht gekomen bij mensen die “evidence based” werken. Ik besloot de uitdaging, om te leren van “wat werkt en wat werkt niet” op gebied van training, voeding en lifestyle gebasseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek, aan te gaan.

Gecertificeerd trainer

Mijn zoektocht kwam uiteindelijk uit bij de, wetenschappelijk onderbouwde, opleiding voor fitness professionals, De Henselmans PT-cursus.
De kennis die werd overgedragen op het gebied van voeding, training en lifestyle en het enthousiasme waarmee dit gebeurde heeft mij het laatste zetje gegeven om de stap naar Personal Trainer en voedingscoach te zetten.

De Henselmans PT-certificeringen zijn van het hoogste niveau. U kunt er zeker van zijn dat het evidence-based advies is gemaakt basis van gezonde principes van lichaamsbeweging en systematische training.

Omdat trainen en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn heb ik mij vervolgens gecertificeerd bij Precision Nutricion als voedingscoach zodat ik nog meer tools tot mijn beschikking heb om iemand tot de beste versie van zichzelf te transformeren.
 

Precision Nutricion